رکورد جوجه ریزی استان یزد با ۴۰ میلیون قطعه شکست
رئیس سازمان جهادکشاورزی استان یزد اعلام کرد: در سال ۱۴۰۳ به طور متوسط هر ماه ۳ میلیون ۳۰۰ هزار قطعه جوجه ریزی در واحدهای پرورش جوجه گوشتی انجام که نسبت به میزان تعهدات، افزایش چشمگیری داشته است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهادکشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی استان یزد، عباس حاجی حسینی ضمن بیان اینکه پرورش دهندگان حوزه طیور توانستند به ازای هر شهروند یزدی در روز ۴۲ گرم پروتئین تولید کنند، گفت: در شرایط تغذیه طبیعی هر فرد بالغ باید حدود ۷۰ گرم در روز پروتئین مصرف کند که در سال ۱۴۰۳ بیش از ۵۷ درصد آن از صنعت طیور استان تامین شد.
وی افزود: صنعت مرغداری استان یزد در سال گذشته بیش از ۸۴ هزار تن گوشت انواع طیور و ۴۷ هزار تن تخم مرغ تولید کرده که نسبت به سال قبل آن در زمینه گوشت ۲۶ درصد و در تخم مرغ ۱۴ درصد رشد تولید داشته است.
به گفته این مقام مسئول، متوسط سرانه مصرف سالیانه تخم مرغ ۱۶ و مرغ ۳۵ کیلوگرم بوده، بنابراین حدود ۶۰ درصد تخم مرغ و ۴۰ درصد مرغ مازاد استان به استان های همجوار صادر می شود.
مقام ارشد سازمان جهادکشاورزی استان یزد در پایان خاطر نشان کرد: با حمایت و همت همکاران و تلاش تولیدکنندگان زحمتکش، میزان ذخایر استراتژیک و وضعیت تولید اقلام پروتئینی در استان مطلوب و حداقل تا دو ماه آینده هیچ مشکلی از این نظر نخواهد بود.